Tu ce mai faci?

M-am trezit pe la ora 06:00, somnul disparuse, dar mi-am zis ca e prea devreme. Vreau să aman chestiile cotidiene. Vreau să aman grijile. Mi-am tras plapuma peste cap, lasand doar un spatiu mic prin să care să patrunda un firicel de aer. Pe la 8 jumatate m-am trezit, dar de data asta obosita. Amanatul meu de trezit nu a fost unul tocmai bun astazi.

Primul lucru la care m-am uitat a fost peretele meu. Ala de care este aninat un tablou cu un pantof și poate unele sperante de ale mele. E ud iarasi. Uneori m-am saturat de aceste probleme, care nici macar nu sunt probleme în adevaratul sens al cuvantului, sunt alte lucruri mai grave pe lumea asta.

Am mers și am pus niste apa la fiert intr-o oala, ca să fac o cafea. Am mancat o clatita, o banana, urmeaza să mănânc și altceva, probabil. Mi-am turnat cafeaua intr-o cana rosie, puțin nespalata, dar astea sunt doar detalii.

Am citit zilele astea Micul print. Știu, destul de târziu, dar cu toate acestea realizez ca nu am inteles pe deplin cartea. Viata asta e grea, asta e concluzia la care am ajuns eu. Bineinteles, totul tine de noi, să nu ne plangem de mila prea mult și să facem să fie totul bine pentru noi, dar uneori tot e grea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s